Gorssel- Wat mooi was het, een voorjaarsavond in het Openluchttheater van Gorssel afgelopen zaterdagavond 25 mei.

Op het podium 3 vrouwen die praatten, humor uitstraalden, driestemmig zongen, muziek maakten.  Kortom, Rouxlala trad voor ons op. Rouxlala bestaat uit Mieke Rous, Daan Kien en Tynke Luske.

Het publiek werd meegenomen naar een imperfecte wereld die prachtig belicht en bezongen werd. Relatieproblemen, opgroeiende kinderen en een wereld die maar niet wil verbeteren, alles kwam langs. Negatief? Nee, absoluut niet. Sprankelend,en vol humor. Want hoe doe je dat, gelukkig scheiden?

Heerlijke teksten van  Mieke Rous,  Naar de maan, Later als ze groot is, De wolf, Tijd en veel meer. Mieke tovert met woorden, accordeon en akkoorden,  Tynke Luske speelt gitaar en driestemmig valt alles precies in elkaar, de dames tillen de liedjes naar grote hoogte. Dus, doorbreken, wat ons betreft.

Dankzij de publieke inbreng van Herman en Ingrid ontstond er een heerlijk samenspel tussen Rouxlala en het publiek. Er werd afgesloten met het lied ‘Meisjes’,

geschreven door Raymond van het Groenewoud en ,alweer, prachtig neergezet.

Dames bedankt, het was heel fijn.

Op zaterdag 29 juni bent u wederom welkom in het Openluchttheater van Gorssel, dan komt de band ’The Fab Four’  een prachtige Beatles tribute brengen. Nadere informatie volgt.