Buienradar maakte duidelijk dat een optreden in het Openluchttheater in Gorssel geen optie was voor het openingsconcert van het nieuwe seizoen door dames vocal groep No Romeo’s op zondagmiddag 13 mei 2018. Gelukkig bood de protestantse kerk in Gorssel een uitwijkmogelijkheid. Niet zo’n goede start dus van het openluchtseizoen, maar het repertoire van No Romeo’s kwam bijzonder goed tot zijn recht in de sfeervolle kerk. En de opkomst was prima, de kerk zat helemaal vol.
Het werd een muzikale reis waarvan iedereen bijzonder heeft genoten.

Mooie arrangementen
Juliette Dumoré kan toveren met mooie arrangementen en verstaat de kunst om goede zangstemmen heel harmonieus te mengen en tot hun recht te laten komen. De aanwezigen genoten van een gebalanceerde en gemotiveerd zingende damesgroep, vaak ontroerend en constant boeiend.
De opening was een eigen lied van Juliette: ‘Liedje voor jou’; het maakte meteen indruk. Burt Bachrach kwam voorbij, evenals Ruth Jacott met ‘Leun op mij’. ‘Heb het leven lief’ en ‘Vito Horo’, een Bulgaars lied, volgden. Uitschieter voor de pauze werd gevormd door Gracias a la Vida van Mercedes Sosa. Perfect werd dit mooie lied ten gehore gebracht, ademloos werd geluisterd.
Solisten voor de pauze waren Berna Gussinklo, Irene Dommers en Methilde Tensen.

Na de pauze kwamen Borsato, Toon Hermans, Adele, Poema’s, Queen, Stevie Wonder, ’Il est bel et bon (vertaald als ‘Het Kippenhok’) voorbij. Verbindende teksten werden gebracht door Karin Sieders. Na de pauze waren de solisten onder anderen Karin Haring, Tessa Derksen en Isabel van Zuthem.