Het theater loopt, conform de verwachtingen, op zaterdag 29 juni  tegen 19.30 uur al behoorlijk vol. De bezoekers hebben er zin aan, velen kennen de band en allen kennen de muziek van de legendarische Beatles. Voor dit optreden is het gebouwtje omgedoopt in “The Cavernclub”, de muziekkelder in Liverpool waar The Beatles in de zestiger jaren veel hebben opgetreden.

De band wordt met een busje voor de zijingang gereden en vanwaar ze op een draf het podium betreden, helemaal compleet in Beatle-outfit.

Ze spelen de songs van The Beatles met veel enthousiasme en bereiken de oorspronkelijke sound vrijwel geheel. Niet eenvoudig met de tropische warmte die in het theater hangt, de vertolker van John Lennon verliest regelmatig zijn plectrum maar springt en danst alsof het 10 graden is. Na een optreden van een uur is het theater vrijwel geheel gevuld; naar schatting zijn er dan circa 450 bezoekers aanwezig.

Na de pauze springen de muzikanten weer op het podium om met dubbele energie en zonder jasjes het concert te vervolgen. Het wordt een geweldige avond, er wordt op podium 2 gedanst en pas na drie toegiften kan het concert beëindigt worden. Vrijwel zeker is dat het bestuur ook komend seizoen een tribute band zal programmeren. Vele bezoekers hebben de organisatie daarover al aangesproken.