Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

The Beatles tribute band ‘One After 909’ / The Fab Four, Een band die in de lift zit. De band speelt als 4-tal (The Fab Four]) veel nummers van de eerdere The Beatles.

Afgelopen jaren is de bekendheid van de band van lokaal naar nationaal en zelf internationaal gegroeid. Inmiddels heeft de band een trackrecord opgebouwd in Nederland, Engeland, Duitsland en België. Niet alleen heeft de band meermaals gespeeld in de bakermat van The Beatles, The Cavernclub in Liverpool, maar ook in Hamburg. Recent heeft de band op de internationale Beatlesday gespeeld in Mons, België. Ook in eigen land trekt de band Beatlesfans naar de grotere zalen en theaters. De band heeft een grote schare fans en kenmerkt zich als een authentieke vertaling van ruim 100 songs van The Beatles.

Niet alleen de gelijkklinkende stemmen van Paul en John, maar vooral het enthousiasme is wat elk optreden van deze band tot een feest maakt. Het zien en horen van de band doet je je wanen terug in de 60’er jaren te zijn en met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo!


Het OLT Gorssel is er trots op, deze spectaculaire band te mogen presenteren en wij verwachten een zeer vol openluchttheater. Zorg dat u op tijd bent!


Website

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.