Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Een Ierse avond met muziek en Whiskey.

 

The Coincidences zijn met hun aanstekelijke Iers Keltische muziek een graag geziene gast op festivals, in (open lucht) theaters, folk podia en Irish pubs. In mei dit jaar heeft de band een optreden op het Keltfest festival in Vijfhuizen, met meer dan 10.000 bezoekers. Een eerste CD is inmiddels verkrijgbaar.

Er zijn twee plaatsen in Nederland waar de band, nu voor het vierde jaar vanaf het begin in 2015, terugkomt. In café Thijssen in het hart van de Jordaan is het elk jaar feest. Speciale Ierse bieren worden geschonken en er is een whiskey proeverij. Als haringen in een ton, dichterbij het publiek kan niet en ook niet dichterbij het gevoel in een pub in Dublin te staan.

Ook in Tuin de lage Oorsprong staat voor het vierde jaar een optreden van de band op het programma. Het contrast met Amsterdam kan bijna niet groter zijn. De tuin is als een oase op de stuwwal van de Veluwezoom. In deze prachtige omgeving komt de mystiek van de Keltische muziek volop tot bloei.

Misschien is het ook geen toeval dat de muziek van The Coincidences juist in een Amsterdamse kroeg en in een natuurlijke omgeving zo in de smaak valt. Zo is Ierland, zo zijn de Ieren, graag samen in de pub bij een turfvuur, maar ook onder alle omstandigheden graag buiten in de uitgestrekte veengebieden.

The coincidences nu voor het eerst in het Open Luchttheater Gorssel, is zeer de moeite waard, we hopen u te zien in het theater op 24 augustus.

Website

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.