Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De ruim honderdjarige Muziekvereniging Concordia uit Eefde maakt muziek met elkaar en voor elkaar. Het harmonieorkest bestaat uit koperblazers als trompet, trombone, bariton, bas en slagwerkers maar ook houtblazers als klarinet, saxofoon, dwarsfluit, hobo en fagot doen mee. Het orkest bestaat uit 60 tot 65 muzikanten en wordt begeleid door dirigent Stefan Blaak. Het is het grootste harmonieorkest uit onze omgeving.  Jong en oud, met muzikanten in opleiding en met ervaren muzikanten. Allen hebben passie voor muziek.

Op 26 januari 2013 ontvingen zij een Koninklijke erkenning. Tal van jaarlijkse (lokale en regionale) activiteiten worden door het orkest ondersteund. Daarnaast spelen zij concerten in de concertzaal De Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen. Iedere keer weer een nieuwe muzikale uitdaging op niveau en altijd uitverkocht. Tevens spelen zij met koren en of zangers.

In het openluchttheater zal Concordia aantreden met zanger Appie Vriezekolk en dat staat garant voor een afwisselend optreden van een hoge kwaliteit.

Website

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.