Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Clown & Jongleur OkiDoki wordt gespeeld door Remco Roelofs. In 1996 kocht Remco zijn eerste diabolo en al zeer snel raakte hij verknocht aan de wereld van het jongleren. Vanaf dat moment tot op heden heeft Remco velerlei cursussen gevolgd op het gebied van jongleren, ballonfiguren maken, circusacts, clownerie en theater. Verder heeft hij een SPW opleiding en 10 jaar ervaring in de kinderopvang wat hem de nodige pedagogische bagage geeft. In 1999 geeft Remco zijn eerste kindervoorstelling op zijn werk in de kinderopvang.

Het blijft echter niet bij die ene keer en meerdere kindervoorstellingen volgen. In 2002 wordt Remco tevens ontdekt door entertainmentbureau Ambiance waarna hij ook voor hen regelmatig aan het werk gaat als kinderentertainer. Hier leerde hij tevens de kunst van het ballonfiguren vouwen. Uiteindelijk gaat in 2004 www.clown-okidoki.nl op het internet en wordt Clown & Jongleur OkiDoki een officieel bedrijf.

Vanaf 2008 is Okidoki fulltime clown. OkiDoki is een kindervoorstelling waarin clowneske situaties rap worden afgewisseld met verbluffend goochelen, jongleren en ballonnen. Het is een voorstelling met veel ruimte voor interactie, improvisatie en participatie. Een kindervoorstelling zoals u die nog nooit gezien heeft. Een clownsshow die zowel jong als ook oud zal vermaken, verbazen en vooral zal doen schaterlachen.

 

Vanaf 14.00 uur begint het middagprogramma met schmink, verkleden, knutselen en vele andere kinderactiviteiten. Natuurlijk zijn ook de ouders, opa’s en oma’s van harte welkom op deze familiemiddag.

Website

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.