Gorssel 7 juli 2018 – Een heerlijke zomerse zaterdag, langzaam wordt het avond en Angelique Wardenier zingt met haar mooie stem van klassiek tot Nederlandse liedjes.

Afgelopen zaterdag gebeurde het vanaf 20 uur in ons Openluchttheater en wat was het de moeite waard. Of ze ‘Ave Maria’ zong of ‘Oh Sole Mio’, ‘Het Dorp’ of een ‘Stekkie van de Fuchsia’ , het maakte niet uit , iedereen genoot van haar vlotte presentatie en haar uitstraling.

Een sopraan die heel veel werk maakt van de sfeer die ze over wil brengen, mensen betrekt in haar optreden en door regelmatige wisseling van haar garderobe steeds weer verrast. Haar prachtige jurken maakten indruk, achter de coulissen stond haar moeder klaar om te helpen met het verkleden, haar vader en haar partner waren verantwoordelijk voor het geluid.

Mensen zongen mee, al dan niet samen met Angelique, zij zocht het publiek steeds weer op en creëerde zo een bijzondere sfeer.

Iedereen bleef geboeid zitten en was blij met de toegift die ze gaf na afloop van de voorstelling. Met ‘Adieu mein kleine gardeoffizier’ werd deze avond in prachtige stijl afgesloten.